Repairable-logo

Een GSM reparatie Tilburg is iets wat je niet iedere dag doet. Een telefoon is geen goedkoop device en daarom ben je er ook zuinig op. Toch zit een ongelukje in een klein hoekje en kan het scherm of een ander onderdeel van de telefoon kapot gaan. Dit is geen ramp. Deze kan heel eenvoudig gerepareerd worden door experts. Vroeger kon je een telefoon zelf nog wel repareren door het plastic van de achterkant af te halen, maar tegenwoordig gaat dit allemaal niet meer zo eenvoudig. Alles van de telefoon is van glas en omdat er steeds minder telefoon is en steeds meer scherm zijn alle onderdelen optimaal ingedeeld en dit zorgt er niet altijd voor dat ze eenvoudig te vervangen zijn. Alles behalve dat.

GSM reparatie Tilburg

Vervangend materiaal

Veel mensen willen niet zoveel uitgeven voor een reparatie als wat originele onderdelen kosten bij het originele bedrijf. Gelukkig hoef je niet zoveel uit te geven bij een lokaal bedrijf. Je kunt kiezen uit heel veel vervangende onderdelen. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor het originele onderdeel, maar dit hoeft niet. Je hebt naast het originele onderdeel ook een onderdeel van dezelfde kwaliteit alleen niet van dezelfde maker. Vervolgens heb je een onderdeel van ietsjes mindere kwaliteit en daar drie gradaties van. Zo kun je helemaal zelf kiezen wat voor vervangend materiaal je wilt. De prijs zakt enorm omlaag door de gradaties heen en dit komt omdat het grootste deel van de kosten van de reparatie komt door het materiaal wat gebruikt wordt. Bij een iPhone 12 kan dit 200 euro schelen van het goedkoopste tot het duurste materiaal.

Jouw telefoon schadevrij houden

Nadat de reparatie is gedaan willen de reparateurs jou zo lang mogelijk niet meer zien. Ze kunnen jou hier een handje bij helpen door goede hoesjes en screen protectors te verkopen. Een hoesje spreekt voor zich natuurlijk. Als de telefoon valt wordt de val gebroken door het hoesje en gaat er niks kapot. Om nog een extra laag veiligheid toe te voegen hebben ze ook screen protectors. Dit is een laagje plastic die je over het scherm plakt. Als jouw telefoon op steentjes valt gaat de screen protector kapot, maar is het glas eronder onaangetast. Dit zorgt er dus voor dat je alleen een nieuwe screenprotector moet kopen en deze zijn nog geen tientje. Dit scheelt een hele hoop reparaties en dus een hoop geld. Een GSM reparatie Tilburg is namelijk niet zo goedkoop.

Niet alleen telefoons

Naast een GSM reparatie Tilburg repareren ze ook tablets en computers. Dit kunnen ze net zo snel als een telefoon reparatie. Ook bij deze reparaties is er keuze uit verschillend vervangend materiaal en ze kunnen ieder onderdeel repareren.